2020 was een rollercoaster aan emoties.

Voor ons, maar zeker ook voor kinderen die niet meer naar school mochten, vrienden moesten missen, afscheid namen in bizarre omstandigheden van mensen die ze graag zien, meer schermtijd kregen dan ooit te voren. Dit bovenop hun normale portie waarom-vragen zorgde in heel wat huiskamers en klaslokalen voor stress, emoties en vragen waar we met zijn allen moeilijk een antwoord op kunnen geven. Daarom, en om zoveel meer, sloegen we met 4 wereldverbeteraars de handen in elkaar.

Met trots stellen we jullie Held-er vzw voor.  

Een tool voor kinderen, leerkrachten en ouders om die moeilijke thema’s en emoties samen uit te pluizen, te verwerken of gewoon bespreekbaar te maken.

Zodat geen enkel kind zich nog alleen voelt met emoties en zodat moeilijke thema’s ook helder uitgelegd kunnen worden. We zitten nu nog volop in de ontwerpfase maar hou zeker deze website in de gaten: het zal de moeite zijn, beloofd!

Om onze tool te ontwikkelen zijn we op zoek naar kinderen, leerkrachten en professionals, die ons af en toe, kritisch, enthousiast en on- of offline van een wederwoord kunnen dienen. Kinderen van 6 tot 12 die zin hebben om af en toe eens hun mening te geven over ideeën of te antwoorden op prikkelende vragen. Leerkrachten kleuter- en lager onderwijs die kritisch en gemotiveerd zijn om nieuwe oplossingen te bekijken voor alledaagse problemen. Ouders die goesting hebben om ook hun blik op ons idee te delen. Professionals met expertise bij kinderen die ons elke dag weer iets nieuws kunnen bijleren. 

Voel je je aangesproken? Ken je iemand die mogelijk aan deze beschrijving voldoet? Aarzel zeker niet om ons te contacteren, we kijken er zo hard naar uit! 

Heldere groetjes, 

Oona, Sam, Cato en Aster 

Over Held-er 

Contacteer ons!